Vilka är vi?

Haga Ekonomi erbjuder dig i stort sett alla tjänster inom redovisning, revision och skatterådgivning. Bolaget startade 1990 och sysselsätter idag 19 personer. Våra kunder finns representerade i de flesta branscher och vi arbetar med alla typer av företag och organisationer, med tyngdpunkt på lokal förankring.

På Haga Ekonomi jobbar vi med både social och ekonomisk hållbarhet. Vi använder digitaliseringen som ett verktyg att minska vår miljöpåverkan och hjälper dig gärna att bli digital. Tillsammans minskar vi vårt pappersanvändande och gör skillnad för vår miljö.

Vårt löfte till dig

Hos oss möts du av engagerad personal, alltid med rätt kompetens för uppdraget. Tjänsterna utförs omsorgsfullt och effektivt, du kan också lita på att de är kvalitetssäkrade genom de externa kontrollorganen SRF och FAR.

Eftersom våra kunder är betydelsefulla, ska vårt samarbete ge dig ett extra värde. Du kan förvänta dig personliga möten och givande kundträffar.

När det gäller lagar och regler kan du tryggt lita på att vi är uppdaterade. Utveckling och digitalisering är en ständigt pågående process för att vi ska ligga i framkant.

Ladda hem vår dataskyddspolicy i PDF-format.

Ladda hem vår klagomålshantering i PDF-format.

Vi är ett inspirerande team som vill överträffa era förväntningar.

Vår historia

P1091354 webb
 • 1990
  Företaget startar
 • 2011
  Vi passerar 10 anställda
 • 2014
  Namnbyte till Hagahuset Ekonomi AB
 • 2019
  Delägare/medlemmar i rikstäckande nätverket LR Revision & Redovisning
 • 2024
  Vi flyttar till nya lokaler, Namnbyte till LR Hagahuset Ekonomi AB

Våra samarbetspartners

Välkommen att kontakta oss!

Klicka här